Gå til hovedindhold

Privat

Opret en gratis aftale med Fjordforbindelsen, eller betal med bizz.

Du kan hurtigt og nemt oprette en aftale med Fjordforbindelsen. Har du en bizz i forvejen, kan du også bare sætte den i forruden. Om du foretrækker den ene eller den anden løsning, så betaler du helt automatisk for turen, uden ekstra omkostninger.

Tilmeld automatisk betaling

Så snart du har tilmeldt din bil en aftale med Fjordforbindelsen, behøver du ikke bekymre dig om betalingen for at køre over Kronprinsesse Marys Bro. Den trækkes automatisk på det betalingskort, du har tilknyttet. Det koster ikke noget at være tilmeldt, du betaler udelukkende for de ture, du kører.

Har du en bizz?

Så er det meget nemt! Sæt din bizz i forruden, når du kører via Fjordforbindelsen, så betaler du helt automatisk.

Er du kørt over broen uden at være oprettet?

Er du allerede kørt over Kronprinsesse Marys Bro uden at have en aftale, så er det helt ok – vi sender dig en regning efter 10-15 dage. Vi lægger er administrationsgebyr på 20 kr. oven i prisen, som du kan sparer ved at oprette en automatisk nummerpladeaftale hos fjordpay. 

Priser

Car

Køretøjer maks. 3.500 kg

Kr.
14
pr. tur
Truck

Køretøjer over 3.500 kg

Kr.
41
pr. tur
Motorcycle

Motorcykler*

Gratis

Find svar på dine spørgsmål

Du kan betale på flere måder:

  • Du kan tilmelde dig en aftale om automatisk betaling med Fjordforbindelsen Frederikssund. Derefter kører du bare over, og betalingen trækkes på det betalingskort, du har tilknyttet aftalen, og du sparer administrationsgebyret. Bemærk, at aftalen udelukkende kan bruges på Fjordforbindelsen.
  • Hvis du har en bizz i forvejen, kan du blot sætte den i forruden - så betaler du automatisk via den.
  • Endelig har du mulighed for at betale, efter du er kørt over. Du vil efter 10-15 dage modtage en opkrævning, med posten, for passager plus 20 kr. i administrationsgebyr.
  • Opkrævningen, som du modtager, skal betales via hjemmesiden med betalingskort.

Læs mere om hvordan du betaler

 

Hvis du har en aftale med Fjordforbindelsen om automatisk betaling og ønsker at opsige den, skal du logge ind på menupunktet, "Min konto".

På "Min konto" vælger du "Ret profil" og trykker på den grønne knap med "Opsig aftale".

Fjordforbindelsen tilbyder ikke rabat, men er du pendler og kører over Kronprinsesse Marys Bro på vej til og fra arbejde, er der mulighed for, at du kan få skattefradrag for turen. Du får kun fradrag for de ture, du reelt kører over broen til og fra arbejde, og en tur kan kun udløse fradrag til én person i bilen.

Turen over Kronprinsesse Marys Bro giver et fast beløb i fradrag. Du finder satser og regneeksempler på skat.dk.

Fradraget for at køre over Kronprinsesse Marys Bro indregnes i din årsopgørelse fra Skat. Men du skal selv rette din forskudsopgørelse eller årsopgørelse for at få fradraget.