Gå til hovedindhold

FAQ

Har du spørgsmål, kan du måske finde svaret her.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

På Kronprinsesse Marys Bro benyttes ganske rigtig nummerpladeaflæsning til at opkræve betaling for ture over broen. Betaling med nummerplade på broen er dog et lokalt produkt, som kun tilbydes af Fjordforbindelsen Frederikssund – og som kun kan benyttes på Kronprinsesse Marys Bro. Det betyder, at du for eksempel ikke kan benytte PayByPlate fra BroBizz A/S.

Du kan gratis oprette en aftale om betaling med din nummerplade på broen på fjordpay.dk. Opret aftale
 

At anlægget ved Kronprinsesse Marys Bro er et Free flow-anlæg betyder, at der ingen bomme er i anlægget, og du kan køre igennem uden at standse. 

I hver side af vejen står en mast med udstyr, der registrer de biler, der kører forbi. Anlægget aflæser nummerpladen, registrerer om der sidder en bizz og måler, hvilken type køretøj der er tale om. 

Betalingen sker automatisk for de køretøjer, der har en aftale af en art, mens køretøjer uden en aftale efterfølgende selv skal ind på hjemmesiden her for at betale.
 

Nej, desværre. Din aftale med Fjordforbindelsen Frederikssund kan udelukkende bruges på Kronprinsesse Marys Bro.

Du kan betale på flere måder:

 • Du kan tilmelde dig en aftale om automatisk betaling med Fjordforbindelsen Frederikssund. Derefter kører du bare over, og betalingen trækkes på det betalingskort, du har tilknyttet aftalen. Bemærk, at aftalen udelukkende kan bruges på Fjordforbindelsen.
 • Hvis du har en bizz i forvejen, kan du blot sætte den i forruden - så betaler du automatisk via den.
 • Endelig har du mulighed for at betale, efter du er kørt over. Her skal du være opmærksom på, at du betaler et gebyr på 1 kr., hvis du betaler inden 5 dage. Betaler du senere end det, sender vi en regning med posten, og vi lægger 20 kr. i administrationsgebyr oven i prisen.

Læs mere om hvordan du betaler

 

Har du en aftale med Fjordforbindelsen om automatisk betaling, logger du ind på Min konto. Du har altid nem adgang til den via hængelås-ikonet øverst til højre her på hjemmesiden.

Hvis der er en udløbsdato på din aftale, skal du oprette en ny konto med tidsbegrænsning og med samme registreringsnummer - så overskrives den gamle aftale.

Hvis du har en aftale med Fjordforbindelsen om automatisk betaling og ønsker at opsige den, skal du skrive til Kundeservice.

Skriv til Kundeservice

De vil vende tilbage med en bekræftelse, når din aftale er slettet.

Har du campingvogn bag på din personbil, betaler du samme pris som uden campingvogn - altså 14 kr.

Er du ikke tilmeldt automatisk betaling, men betaler via hjemmesiden her inden fem dage, betaler du 1 kr. pr. tur oven i prisen i administrationsgebyr. Betaler du senere, sender vi en regning, og du betaler 20 kr. i administrationsgebyr oven i prisen.

Du kan bruge disse typer:

 • BroBizz® fra BroBizz A/S
 • AutoBizz® fra ForSea
 • ØresundBizz® fra Øresundsbron
 • AutoPASS fra Statens vegvesen i Norge

 

Er køretøjet over 3.500 kg (f.eks. lastbiler og store busser), kan du bruge disse typer:

 • BroBizz® fra BroBizz A/S
 • AutoBizz® fra ForSea
 • ØresundBizz® fra Øresundsbron
 • AutoPASS fra Statens vegvesen i Norge
 • EuroBizz fra BroBizz A/S
 • Arianna2 fra TelePass S.p.A. (Skandinavisk Toll skal være aktiveret)

Mener du, at du er blevet opkrævet for meget for at køre over Kronprinsesse Marys Bro, skal du skrive til os via formularen her.

Skriv til kundeservice

Fjordforbindelsen tilbyder ikke rabat, men er du pendler og kører over Kronprinsesse Marys Bro på vej til og fra arbejde, er der mulighed for, at du kan få skattefradrag for turen. Du får kun fradrag for de ture, du reelt kører over broen til og fra arbejde, og en tur kan kun udløse fradrag til én person i bilen.

Turen over Kronprinsesse Marys Bro giver et fast beløb i fradrag. Du finder satser og regneeksempler på skat.dk.

Fradraget for at køre over Kronprinsesse Marys Bro indregnes i din årsopgørelse fra Skat. Men du skal selv rette din forskudsopgørelse eller årsopgørelse for at få fradraget.