Gå til hovedindhold

FAQ

Har du spørgsmål, kan du måske finde svaret her.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål.

Hvis du har aftaler hos flere udstedere, skal du være opmærksom på, at håndteringen af din betaling afhænger af dine indstillinger.

Har du eksempelvis en aftale hos BroBizz med nummerplade tilknyttet, og derudover en aftale hos Fjordforbindelsen Frederikssund med nummerplade, vil betalingen ske via din aftale hos BroBizz.

Benytter du en bizz fra BroBizz, vil den blive prioritet højest, og betalingen vil derfor ske via din aftale hos BroBizz.

På Kronprinsesse Marys Bro benyttes ganske rigtig nummerpladeaflæsning til at opkræve betaling for ture over broen. Betaling med nummerplade på broen er dog et lokalt produkt, som kun tilbydes af Fjordforbindelsen Frederikssund – og som kun kan benyttes på Kronprinsesse Marys Bro. Det betyder, at du for eksempel ikke kan benytte PayByPlate fra BroBizz A/S.

Du kan gratis oprette en aftale om betaling med din nummerplade på broen på fjordpay.dk. Opret aftale
 

At anlægget ved Kronprinsesse Marys Bro er et Free flow-anlæg betyder, at der ingen bomme er i anlægget, og du kan køre igennem uden at standse. 

I hver side af vejen står en mast med udstyr, der registrer de biler, der kører forbi. Anlægget aflæser nummerpladen, registrerer om der sidder en bizz og måler, hvilken type køretøj der er tale om. 

Betalingen sker automatisk for de køretøjer, der har en aftale af en art, mens køretøjer uden en aftale efterfølgende selv skal ind på hjemmesiden her for at betale.
 

Nej, desværre. Din aftale med Fjordforbindelsen Frederikssund kan udelukkende bruges på Kronprinsesse Marys Bro.

Har du en aftale med Fjordforbindelsen om automatisk betaling, logger du ind på Min konto. Du har altid nem adgang til den via hængelås-ikonet øverst til højre her på hjemmesiden.

Hvis der er en udløbsdato på din aftale, skal du oprette en ny konto med tidsbegrænsning og med samme registreringsnummer - så overskrives den gamle aftale.

Hvis du har en aftale med Fjordforbindelsen om automatisk betaling og ønsker at opsige den, skal du logge ind på menupunktet, "Min konto".

På "Min konto" vælger du "Ret profil" og trykker på den grønne knap med "Opsig aftale".

Har du campingvogn bag på din personbil, betaler du samme pris som uden campingvogn - altså 14 kr.

Er du ikke tilmeldt automatisk betaling, men betaler via hjemmesiden her inden fem dage, betaler du 1 kr. pr. tur oven i prisen i administrationsgebyr. Betaler du senere, sender vi en regning, og du betaler 20 kr. i administrationsgebyr oven i prisen.

Du kan bruge disse typer:

  • BroBizz® fra BroBizz A/S
  • AutoBizz® fra ForSea
  • ØresundBizz® fra Øresundsbron
  • AutoPASS fra Statens vegvesen i Norge

 

Er køretøjet over 3.500 kg (f.eks. lastbiler og store busser), kan du bruge disse typer:

  • BroBizz® fra BroBizz A/S
  • AutoBizz® fra ForSea
  • ØresundBizz® fra Øresundsbron
  • AutoPASS fra Statens vegvesen i Norge
  • EuroBizz fra BroBizz A/S
  • Arianna2 fra TelePass S.p.A. (Skandinavisk Toll skal være aktiveret)

Mener du, at du er blevet opkrævet for meget for at køre over Kronprinsesse Marys Bro, skal du skrive til os via formularen her.

Skriv til kundeservice

Fjordforbindelsen tilbyder ikke rabat, men er du pendler og kører over Kronprinsesse Marys Bro på vej til og fra arbejde, er der mulighed for, at du kan få skattefradrag for turen. Du får kun fradrag for de ture, du reelt kører over broen til og fra arbejde, og en tur kan kun udløse fradrag til én person i bilen.

Turen over Kronprinsesse Marys Bro giver et fast beløb i fradrag. Du finder satser og regneeksempler på skat.dk.

Fradraget for at køre over Kronprinsesse Marys Bro indregnes i din årsopgørelse fra Skat. Men du skal selv rette din forskudsopgørelse eller årsopgørelse for at få fradraget.