Gå til hovedindhold
Tilbage

Betaling

Du har flere muligheder for at betale - se her hvilke:

Automatisk betaling via nummerpladen

Du kan tilmelde dig Fjordforbindelsens aftale om automatisk betaling. Aftalen koster ikke noget, og du betaler udelukkende for de ture, du kører via det tilknyttet betalingskort.

Når du er tilmeldt, læses din nummerplade hver gang du kører over Kronprinsesse Marys Bro, og betalingen trækkes automatisk via din aftale.

Aftale uden udløbsdato:
Denne type aftale har ikke en udløbsdato. Her skal du blot huske at opdatere dit betalingskort, når du får et nyt.

Opret aftale

Ønsker du på et tidspunkt at opsige aftalen, kan du gøre det via din personlige side eller ved at skrive til vores kundeservice. Der er ikke nogen binding på aftalen.

Begrænset periode:
Denne type aftale gælder i en begrænset periode - op til 20 dage. Det kan være en fordel, hvis du for eksempel vil tilmelde en bil, du har lejet eller lånt - når  perioden udløber, slettes aftalen automatisk.

Tilmeld aftale for en begrænset periode

Begge aftaler kan udelukkende bruges på Fjordforbindelsen.

Enkelt tur

Skal du blot over broen en enkelt gang, kan du også vælge bare at køre afsted. Der er ingen bomme, og din tur registreres automatisk.

Du skal dog stadig betale. Det gør du her på hjemmesiden med et betalingskort.

Bemærk: Vi har øget datasikkerheden, og derfor kan du ikke længere betale enkeltture inden for fem dage.

Du vil i stedet få tilsendt en faktura med posten efter 10-15 dage. Fakturaen inkluderer et administrationsgebyr på 20 kr. Du kan dog sparre administrationsgebyret ved at oprette en aftale, når du betaler fakturaen her på siden.

Opkrævningen, som du modtager, skal betales via hjemmesiden med betalingskort.

Betal for tilsendt opkrævning 

Bizz

Har du en bizz, sætter du blot den i forruden – så betaler du helt automatisk. Du kan bruge disse typer:

icon car

Køretøjer op til 3.500 kg

Bizz fra Brobizz A/S

AutoBizz® fra ForSea

ØresundBizz® fra Øresundsbron

AutoPASS fra Statens vegvesen i Norge

icon-lorryKøretøjer over 3.500 kg

Bizz fra Brobizz A/S

AutoBizz® fra ForSea

ØresundBizz® fra Øresundsbron

AutoPASS fra Statens vegvesen i Norge

Bizz til Europa fra Brobizz A/S

Telepass SAT (Skandinavisk Toll skal være aktiveret)

 

Hvis køretøjet er tilmeldt en aftale med Fjordforbindelsen om automatisk betaling, og du sætter en bizz i forruden, betaler du naturligvis kun for turen én gang. Betalingen bliver i det tilfælde trukket via din bizz - ikke din aftale med Fjordforbindelsen.

 

Er du tilmeldt flere ordninger

Selv om du er tilmeldt flere af de nævnte løsninger, betaler du naturligvis kun én gang for hver tur. Det har vi taget højde for!

Har du for eksempel en bizz siddende i forruden og også er tilmeldt en aftale med Fjordforbindelsen, vil betalingen blive trukket via din bizz. Bizz vil altid blive prioriteret over en aftale.

Er bilen tilmeldt en permanent aftale, kan du sagtens tilmelde samme bil en tidsbegrænset aftale. Mens den tidsbegrænsede aftale løber, er det den der gælder. Når den udløber, er det aftalen uden udløbsdato, der gælder igen, uden at du behøver gøre mere. Det er altså ikke nødvendigt at tilmelde køretøjet igen.