Gå til hovedindhold
Tilbage

Bestyrelsen

Fjordforbindelsen Frederikssunds bestyrelse består af fem medlemmer, som alle er udpeget af den tidligere Transport-, Bygnings- og Boligminister Hans Christian Schmidt. De to er udpeget efter indstilling af Frederikssund Kommune.

 

Kronprinsesse Marys Bro set fra luften

Leif Tullberg, formand

Leif Tullberg, formand Leif Tullberg er tidligere administrerende direktør for transportfirmaet DSV A/S. Han er bestyrelsesformand for Kalvøen A/S, Restaurant Kalvøen A/S og Jamas A/S. Derudover er han en del af bestyrelsen og direktionen i ASX620. Han har i flere år boet i Skuldelev og i Venslev på Hornsherred.

 

Helle Mørk Friis, næstformand

Helle Mørk Friis, næstformandHelle Mørk Friis er økonomichef og bestyrelsesformand for Centerbyg Odense A/S. Hun er bestyrelsesmedlem i XL-BYG A.M.B.A og sidder i direktionen i SC, Aarhus A/S, JUH Holding III ApS og HUPO ApS. Hun har siden 2001 siddet i Nordeas Erhvervsråd i Odense.

 

 

John Schmidt Andersen

John Schmidt AndersenJohn Schmidt Andersen er borgmester i Frederikssund Kommune og medlem af Frederikssund Byråd. Han sidder i bestyrelsen i Novafos Holding A/S og Trafikselskabet Movia I/S. Han har boet i Frederikssund Kommune i mange år.

 

 

Tina Tving Stauning

Tina Tvind StauningTina Tving Stauning er 2. viceborgmester i Frederikssund Kommune og medlem af Frederikssund Byråd. Hun er formand for Teknisk Udvalg og medlem af Økonomiudvalget og Velfærdsudvalget. Ligesom hun er bestyrelsesmedlem i Frederikssund Erhverv, HNM Naturgas I/S, Skuldelev Energiselskab og Vestforbrænding I/S. Tina Tving Stauning er opvokset ved Skuldelev og bor i Frederikssund. 

 

Christina Wejlemann

Christina Wejleman

Christina Wejlemann er Director of Conference hos Søhuset Konferencecenter i Hørsholm.

Christina Wejlemann bor i Hornsherred.

 

 

 

 

Dokumenter

 

Halvårsrapporter

Halvårsrapporten 2019.

Halvårsrapporten 2018.

Halvårsrapporten 2017.

Halvårsrapporten 2016

Årsrapporter
Bestyrelsen har på bestyrelsesmøde den 25. marts 2019 godkendt årsrapporten for 2018.

Du kan se årsrapporten her.

Bestyrelsen har på bestyrelsesmøde den 23. marts 2018 godkendt årsrapporten for 2017

Du kan se årsrapporten her.

Bestyrelsen har på bestyrelsesmøde den 10. april 2017 godkendt årsrapporten for perioden 27. november 2015 – 31. december 2016.

Du kan se årsrapporten her.